WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Uraloğlu: Dallıkavak Tüneli ile seyahat süresi 5 dakikaya indi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzurum'da hizmete açılan Dallıkavak Tüneli ve bağlantı yolları ile Dadaşkent-Yıldızkent Yeni Nesil Kavşağı'nın ulaşım sürelerini azalttığını bildirdi.

Uraloğlu: Dallıkavak Tüneli ile seyahat süresi 5 dakikaya indi
Paylaş:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklamada, Dallıkavak Tüneli ve bağlantı yollarıyla güzergahın 4,6 kilometre kısaltıldığını, seyahat süresinin 20 dakikadan 5 dakikaya düşürüldüğünü belirtti.

Bakan Uraloğlu, Dadaşkent-Yıldızkent Yeni Nesil Kavşağı sayesinde ise bekleme süresinin 70 saniyeden 20 saniyeye indirildiğini ve şehir içi trafiğinin rahatlatıldığını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```