WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

İzmit’te Serdar Mahallesi’nin ihtiyaçları değerlendirildi

İzmit Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz, Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği incelemelerde mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.

İzmit’te Serdar Mahallesi’nin ihtiyaçları değerlendirildi
Paylaş:

İzmit Belediye Başkanvekili Lütfü Obuz, Başkan Yardımcısı Hamit İlker Ulusoy ve Meclis Üyesi Cemal Dolanbey ile birlikte Serdar Mahallesi’ni ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Obuz, vatandaşların taleplerini dinledi. Obuz, mahalledeki mevcut ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlara yönelik yapılabilecek çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Fakir Baykurt, Beylikdüzü’nde anıldı

Akışın sonuna geldiniz.

```html ```