WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Fonet'ten ihale sözleşmesi

İstanbul, 4 Kasım 2026 (Hibya) - Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ile ihale sözleşmesi imzaladı.

Fonet'ten ihale sözleşmesi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamaya göre, 36 ay süreli sözleşme 4 Kasım 2026 tarihinde imzalandı.

Sözleşme kapsamında Fonet Bilgi Teknolojileri, Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi (SBYS) ve Yoğun Bakım Bilgi Yönetim Sistemi (YBBYS) hizmetlerini sağlayacak. Sözleşmenin toplam bedeli 99 milyon 660 bin 56 TL olarak açıklandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```