WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat

Bakan Gürlek, Nevşehir iş dünyasının taleplerini dinledi

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle bir araya gelerek kentin sanayi, üretim ve istihdam alanındaki ihtiyaçlarını değerlendirdi.

Bakan Gürlek, Nevşehir iş dünyasının taleplerini dinledi
Paylaş:

Adalet Bakanı Akın Gürlek, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle görüştü. Gürlek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görüşmede kentin sanayi, üretim ve istihdam alanındaki ihtiyaçlarının, iş dünyasının beklenti ve taleplerinin ele alındığını bildirdi.

Gürlek, yargı süreçlerinin hızlandırılması ve adalet hizmetlerinin etkinliğinin artırılması için yürütülen çalışmalar hakkında da heyete bilgi verdi. Gürlek, Nevşehir’in potansiyelini değerlendirmek ve kentin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için istişare ve iş birliğine önem verdiklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```