WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Metsola: Avrupa Birliği ile dünya hepimiz için daha iyi bir yer

Varşova, 6 Kasım (Hibya)-Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, Polonya Parlamentosu'nda yaptığı konuşmada, Avrupa Birliği'nin varlığının kıta için önemine dikkat çekerek reformlara açık olunması ve gerekli değişikliklerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Metsola: Avrupa Birliği ile dünya hepimiz için daha iyi bir yer
Paylaş:

Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola, Polonya Parlamentosu'nun alt kanadı Sejm'de yaptığı konuşmada Avrupa Birliği'nin önemine ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Polonya Parlamentosu'nun sosyal medya hesabından paylaşılan konuşmasında Metsola, kendi kuşağının Avrupa Birliği olan ve olmayan Avrupa'yı tanıdığını belirtti.

Avrupa Birliği'nin kusursuz olmadığını ifade eden Metsola, reformlara açık olunması ve düzeltilmesi gereken konularda adım atılması gerektiğini kaydetti.

Metsola, “Ancak sonuç olarak Avrupa Birliği'nin olduğu bir dünya, hepimiz için daha iyi bir yerdir” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```