Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi ve kripto borsası OKX, bugün Sinyal İşlemleri’ni kullanıma sunduğunu duyurdu. Sinyal sağlayıcılar ve traderlar arasında köprü kuran Sinyal İşlemleri, teknik analize dayalı otomatik stratejiler veya kripto paralar için alış veya satış işlemi yapılıp yapılmayacağını gösterebilen “sinyaller” sunan bir al-sat botu ve pazar yeridir.

Sinyal İşlemleri’nin önemli özelliklerinden biri de önde gelen grafik platformu TradingView üzerinden webhook olanağı; sinyal sağlayıcılar ve traderların, yerleşik göstergelere veya özel olarak yapılandırılmış Pine ScriptTM stratejilerine göre doğrudan TradingView platformu üzerinde sinyaller oluşturmalarına olanak tanıyor. Sinyal İşlemleri ile kullanıcılar, manuel işlemlere gerek kalmadan sinyallere erişebiliyor, onları takip edebiliyor ve kopyalayabiliyor, böylece hem zamandan hem de emekten tasarruf edebiliyorlar.

OKX’in Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sinyal İşlemleri’nin lansmanıyla birlikte, OKX olarak, otomatikleştirilmiş yenilikçi işlem çözümleri arayanlar tarafından öncelikli olarak tercih edilen bir borsa olduğumuzu bir kez daha ortaya koymuş olduk. Traderlar kripto piyasasıyla etkileşim kurma tarzlarında köklü değişiklikler gerçekleştirmek için çabalarken, otomatikleştirilmiş al-sat araçları ekosistemini daha da geliştirmeyi sürdüreceğiz.”

OKX’in Sinyal İşlemleri hem sinyal sağlayıcılar hem de sinyal traderlarına sayısız avantaj sunuyor. Sinyal sağlayıcılar sinyallerini Sinyal İşlemleri’nde listeleyerek bunları 50 milyondan fazla traderın erişimine açmış oluyorlar. TradingView ile entegrasyonu ise sinyal sağlayıcıların becerilerini daha da geliştirerek bu öncü platformda sinyal oluşturmalarını mümkün kılıyor. Üstelik genel anlamda üçüncü taraf platformlarda sinyallerin listelenmesiyle ilişkili gecikme sürelerinde ve maliyetlerde de kayda değer bir düşüş sağlanmasıyla sinyal sağlayıcılar ilave avantajlar elde edebiliyorlar.

Sinyal traderları da yine üçüncü taraf platformlarla sıklıkla ilişkilendirilen abonelik ücretleri ve gecikmeyle ilişkili sorunlardan kaçınarak önemli avantajlardan faydalanıyorlar. OKX’in Sinyal İşlemleri ayrıca aralarında kurumsal ve profesyonel traderların da bulunduğu, içlerinden seçim yapılıp karşılaştırılabilecek geniş bir sinyal sağlayıcı yelpazesi sunuyor. Tüm bunlara ek olarak sinyal traderları, üstün güvenlik ve sağlamlığıyla tanınan dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan OKX’in verdiği güven ve rahatlığı deneyimleyebiliyor.

OKX, Sinyal İşlemleri’ne ilave olarak çok sayıda başka otomatikleştirilmiş işlem araçları da sunuyor. Bu araçlardan biri de kullanıcıların işlemlerini otomatikleştirmelerine ve 7 gün 24 saat kar elde etmelerine yardımcı olmak üzere tasarlanmış, kullanıma hazır stratejiler olan Al-Sat Botları. OKX ayrıca kullanıcıların yalnızca birkaç tıklamayla seçtikleri bir traderın işlemlerini kolayca kopyalamalarını mümkün kılan Copy Trade ürününe de sahip.

Hibya Haber Ajansı