MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci öncülüğündeki Afyonkarahisar MHP heyeti, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılan TBMM Grup Toplantısına tam kadro katılım sağladı. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, toplantıya katılan MHP İl yönetimi, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları ve meclis üyelerini mecliste karşıladı. Taytak, MHP grup toplantısında MHP Afyonkarahisar teşkilatı ile yakından ilgilendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşma sonrası TBMM önünde hatıra fotoğrafı çekinildi.

Milletvekili Taytak yaptığı konuşmada; “Kıymetli başkanım ilçe başkanlarım, il genel meclis üyesi arkadaşlarım, Belediye başkanlarım, meclis üyesi arkadaşlarım bu gün buraya heyecanla genel başkanımızı görmek, onu dinlemek ona muşerref olmak için gelen Afyonkarahisarlı kıymetli kardeşlerim hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum hoşgeldiniz şerefler verdiniz. Türkiye yüzyılına hep beraber şahit olduk.  Genel Başkanımıza; Türk ve Türkiye Yüzyılı Başlamıştır.” sözlerini Afyon mermeri üzerine yazdırdık ve sizlerin  adına biraz önce aşağıda  Genel başkanımıza taktim ettik. Önümüzdeki günlerde o mermer tablomuzda genel merkezimize vatandaşlarımıza sunulacak inşallah orada gösterilecek. Genel Başkanımızın sizlere, hepinize ayrı ayrı selamları var. Hakikatten bu gün önemli bir gün bu dönem önemli bir dönem bu devir önemli bir devir.Genel Başkanımız bu günkü konuşmasında Türklük ve Türklerle ilgili çokça önemli şeyler söylemiştir buda önemlidir. Onun dışında bu gün burada varolmanın bu mutluluğu beraber yaşamının gururunu yaşıyorum.hepiniz tekrar hoşgeldiniz inşallah biz bununla ilgili bir hazırlık yapacağız yüzyılla ilgili hatıra olsun diye hazırlık yapalım.“ ifadelerini kullandı.

Tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden İl Başkanı Ahmet Kahveci;” Çok kıymetli Belediye Başkanlarım İlçe başkanlarım Belediye Meclis Üyesi İl Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım öncelikle buraya az bir sayıda katılmak zorunda kaldık. Bizden ilk istediklerinde ben 600 sayıda katılacağımızı söylemiştim ama başka illerde katılacağı için maalesef sayılı katılmak zorunda kaldık. Her ilçeden dörder beşer kişilik guruplarla 17 belediye başkanımız il genel meclisi üyelerimizle katıldık. Burada teşkilatta uyum içerisinde çalışan tüm teşkilat mensup arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çok diri ve ayakta teşkilatız hepiniz varolun Allaha emanet olun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı