Demokrat Parti'yi milete unuturmak isteyenlere inat Demokrat parti her geçen gün milletimizin gönlünde yer alıyor.

Tv kanallarda, görselde demokrat parti ve genç süvarisi Sayın Gültekin Uysal' dan yandaş ve beslenme basın hiç bahs etmiyor.

Adeta DP kamuoyunda gizleniyor, millet'e unuturulmak isteniyor.

Nedeni Akp demokrat parti tabanı üzerinde oturmuştur.

Millet Demokrat Parti'nin olduğunun farkına varırsa ve genç Genel başkanı Gültekin Uysal ' ı tanısa millet baba ocağına döner ve akp köksüz dam otu gibi kuruyup yok olur.

2011 yılında akp ' nın düzenlemiş olduğu Kızılca hamam kampında Akp genel başkanı sayın Erdoğan Bakanların, Milletvekilleri ve eşlerinin olduğu toplantıda aynen şunları söylemiştir " Arkadaşlar biz demokrat parti tabanı üzerinde oturmuşsuz kamuoyunda hiç demokrat partiden bahs etmiyeceksiniz, adeta ölüme mahkum edeceksiniz.

Millet onların olduğunun farkına varırsa oraya gider biz biteriz" demişti.

Bunu aynen Prof Dr Ahmet Batal yeni Asya gazetesindeki köşesinde yazmıştı.

Yandaş ve beslenme basın kanallarının hiç birinde demokrat Parti'ye ve genç Genel başkanı Gültekin Uysal ' a yer vermiyorlar ve görmemezlikten geliyorlar.

Bu bir korkunun eseridir.

AKP' ye zarar vermemek için plan ve programlar dahilinde yapılıyor bunlar.

Ama korkunun acele faydası yoktur.

Ne kadar korkarlarsa her şey olacağına varır.

Geçmişte olduğu gibi bu korku sonucu değiştirmeyecektir.

Darbe ve muhtıralarla demokratların önünü kesenler başaramadı bunlar mı başaracak.

27 Mayıs darbesi ile Demokratları bitirmeye çalıştılar Demokrat Parti'yi kapatılar devamı olarak kurulan Adalet 1965 yılında tek başına iktidar oldu ve Süleyman Demirel başbakan oldu.

1971' de Adalet partisini zorla muhtıra ile Başbakan Süleyman Demirel ' ı başbakanlıktan uzaklaştırdılar 1975 yılında Süleyman Demirel gene başbakan oldu.

12 Eylül darbesi sonrası Kenan Evren ve darbeci arkadaşları Adalet partisini kapatılar başbakan Süleyman Demirel ' e 10 yıl siyasi yasak koydular millet unutsun diye millet unutmadı.

1983 yılında Adalet partisi yerine büyük Türkiye partisi kuruldu Kenan Evren ve arkadaşları veto etti. 

Yerine Doğru yol partisi kuruldu onuda veto ettiler seçime sokmadılar.

Sadece üç Parti'ye seçime girme şansı tanıdılar Anavatan partisi, Turgut Sunalp başkanlığında Milliyetçi demokrasi partisi ve ve Necdet Calp başkanlığında Sodep ' ı kurdular.

Adalet partisi tabanı Anavatan partisine kaydı.

O zamanın kudretlileri " artık DYP ve Süleyman Demirel bitti enselerinin kökünü görür fakat İktidar yüzü göremezler" dediler.

Merhum Süleyman Demirel " Susan Türkiye ' den Konuşan Türkiye ' diyerek meydanlara çıktı Refanduma gittiler Demirel ' li millete boğdurup siyasi ikballerini devam etsinler diye bu asil millet refarandum ' da Demirel ' ın siyasi yasağını kaldırdı bu sefer DYP toparlanma dan erken seçim kararını 1987' de aldılar.

Millet sandıkta DYP ' ye 53 milletvekili verdi.

1991 seçimlerinde Doğru yol partisi 171 milletvekili ile birinci parti oldu ve dyp- shp koalisyonu kuruldu Demirel başbakan oldu. 

1993 yılında Süleyman Demirel Cumhurbaşkanı oldu.

2002 yılında chp genel başkanı Deniz Baykal ayarlandı akp ' yı İktidara taşımak için dyp kıl payı ile baraj altında bırakıldı.

Dyp üzerinde oyunlar hep oynandı.

Kim ne yaparsa yapsın eninde sonunda Demokratların işgal edilen tapulu arazisi milletin büyük desteği ile işgalcilerden temizlenerek sandıkta milletin hür iradesiyle tekrar İktidar olacaktır.

Hak ve adaletin tesisi için millet demokratları yeniden ayağa kaldıracaktır.

Bir kaç kere yapanlar yine yapabilirler.

Kaç kere gidip kaç kere milletin hür iradesiyle geldiğimizi büyük Türkiye ' nın siyasi tarihinde altın harflerle yazılıdır.

Hürriyetci demokrasiyi özumseyen ve bu uğurda büyük çaba sarf eden Başta Genel başkanımız Sayın Gültekin Uysal' a Genel başkan yardımcımız sayın Cemal Enginyurt ' a , Genel başkan yardımcımız sayın İlay Aksoy ' a Milletvekilimiz sayın Salih Uzun ' a , Milletvekilimiz sayın Haydar Altıntaş ' a başkanlık divanına, genel idare kurulumuza, merkez karar kurulu üyelerimize, bütün il başkanlarımıza ve asil yönetim kurulu üyelerine, bugün merkez ilçe ve diğer ilçe başkanlarımıza ve çok asil muhterem yönetim kurulu üyelerine ve Demokrat Parti'ye gönül vermiş tüm asil milletimize saygılar sunarım.

Yolları ve bahtları açık olsun.

Demokratların defterinde umutsuzluk yazılı değildir.

Mustafa Polat Şanlıurfa Demokrat parti il başkanı