WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İzmir'de Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı

İzmir’in dört bir yanında 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri devam ediyor.

İzmir'de Atatürk için mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
Paylaş:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak’ta Plevne Taksi Durağı çalışanlarının Atatürk'ün ölümünün 85'inci yıldönümü nedeniyle düzenlediği lokma dağıtımına ve Alsancak Hocazade Camii’nde Kültür Mahallesi ile Alsancak Mahallesi Muhtarlığı önderliğinde İzmirli yurttaşların katkısıyla düzenlenen mevlide katıldı.

Etkinliğe CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık da katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Ben İzmir’de ilk defa bu sene ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinliklerini bu kadar kalabalık gördüm. İnsanlar sel gibi Cumhuriyet Meydanı’na aktı. Vatandaşlar akın akın meydanları doldurdu. Bu umut verici bir şey. Atatürk hala deniz feneri olmaya, bizlere umut vermeye devam ediyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```