WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Sabancı'dan pay geri alımı

Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş, pay geri alımı yaptı.

Sabancı'dan pay geri alımı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimizce 10.11.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 56,90 TL – 57,15 TL (ağırlıklı ortalama 57,04 TL) fiyat aralığından toplam 150.000 TL nominal değerli SAHOL payları geri alınmıştır. Bu işlemlerle 10.11.2023 tarihi itibarıyla geri alınan payların toplam nominal değeri 4.850.000 TL olup, bu payların sermayeye oranı yüzde 0,2377'ye ulaşmıştır.'' bilgisi paylaşıldı.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.