İSTANBUL (AA) - Boyner, yeni yıla sayılı günler kala "Askıda İyilik" projesi kapsamında ihtiyaç sahipleri için hazırlanan iyilik paketlerini satışa sunuyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, proje sayesinde Lokman Hekim Sağlık Vakfı iş birliğiyle 2016'dan bu yana 55 bini aşkın iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Boyner, bu yıl da geleneği bozmayarak iyiliğin hediye edilmesine aracı oluyor.​​​​​​​

"Askıda İyilik" paketleri, alt ve üst giyimden oluşuyor ve yeni yıl öncesi Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Satın alınan 75 TL değerindeki her "Askıda İyilik" paketi için Boyner de aynı miktarda katkıda bulunuyor.

Boyner, yeni yılda da mutluluğu hep birlikte katlamak ve iyiliği yaymak isteyenleri "Askıda İyilik" projesine katılmaya davet ediyor. "Askıda İyilik" ile yeni yılda çocukların ve ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve kalplere sıcacık bir dokunuş yapmak isteyenler, Boyner mağazalarından, boyner.com.tr'den ve Boyner uygulamasından yapılan alıverişlerine bu paketleri ekleyebiliyor.