İkinci büfesi Bornova Metro İstasyonu girişinde hizmet vermeye başlayan İzmirli Kahve, kent genelinde yaygınlaştırılarak gençlere istihdam alanı yaratmaya devam edecek.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in gençlik kenti İzmir hedefi doğrultusunda kurulan, üniversite öğrencileri başta olmak üzere tüm kentlilere hizmet veren “İzmirli Kahve” kentlilerin gönlünde taht kurdu. Kahve çekirdeklerinin yanı sıra baristaların yetenekleriyle de büyük beğeni toplayan İzmirli Kahve, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nın yetiştirdiği baristaları da istihdam ediyor. Konak Metro İstasyonu çıkışından sonra Bornova Metro İstasyonu girişinde de hizmet vermeye başlayan İzmirli Kahve, kent genelinde yaygınlaştırılarak gençlere istihdam alanı yaratmaya devam edecek.

İzmirli Kahve kent geneline yayılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi derinleşen ekonomik krizden etkilenen gençler için “İzmirli” adıyla hizmet verecek kahve büfelerinin ilkini Konak’ta açtı. Et, süt ve bitkisel ürünleriyle hem üreticinin hem tüketicinin yüzünü güldüren, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İZTARIM A.Ş.  tarafından hayata geçirilen “İzmirli” markasının kahve ürünleri de bu sayede kentli ile buluştu.  "Genç, nitelikli ve ulaşılabilir" sloganıyla faaliyete başlayan İzmirli Kahve, kaliteli ve uygun fiyatlı kahveleriyle dikkat çekiyor. Merkezi noktalarda, üniversite yakınlarında kurulacak ve büfe konseptiyle hizmet verecek İzmirli Kahve’nin Konak Metro İstasyonu çıkışındaki satış noktasının ardından Bornova Metro İstasyonu girişine de bir büfe açıldı. İzmirli Kahve satış noktalarının, kent genelinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı