Türk kripto topluluğu kutlamada bir araya geldi

Geçtiğimiz yıl küresel genişleme stratejisi izleyeceğini duyuran ve Türkiye'nin de aralarında olduğu ülkelere açılan Gate.io, Gate TR markasıyla ülkemizdeki ilk yılını doldurdu. Bir yıl içinde Türk kripto topluluğunun benimsediği küresel borsalardan birine dönüşen Gate.io, Türk kripto topluluğunu birinci yıldönümü partisinde bir araya getirdi. 

4 Aralık Pazartesi akşamı İstanbul - Kuruçeşme'de gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye kripto ekosisteminin yakından takip ettiği isimler katıldı. 150 seçkin konuğun ağırlandığı özel etkinlikte Emre Balık ve Doğuş Çabakçor, DJ performanslarıyla sahne aldı.

“Türkiye, Gate.io’nun büyüme operasyonlarının merkezinde” 

Gate TR Birinci Yıldönümü Partisi'ne ilişkin değerlendirmelerini paylaşan Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, “Türkiye pazarı, en büyük 10 kripto para borsasından biri olan ve küreselde onuncu yılını kutlayan Gate.io’nun genişleme operasyonlarının merkezinde yer alıyor. Bu anlamda Gate TR olarak biz de Türkiye’deki kripto topluluğuyla, blokzinciri, Web3 ve kripto gibi teknolojilere ilgi duyan basın mensuplarıyla ve kanaat önderleriyle kalıcı bağlantılar kurmayı önemsiyoruz. Geçtiğimiz aylarda, topluluğun yakından tanıdığı isimleri Web3 odaklı bir yuvarlak masa toplantısında bir araya getirmiştik. Türkiye’deki birinci yılımızı kutladığımız bu özel etkinlik de devam niteliği taşıyor. 2024, Gate TR’nin özel buluşmalarla, birebir temaslarla, büyük etkinliklerle ülkemizde Web3'ü daha çok konuşulur ve bilinir hale getireceği bir yıl olacak” dedi.

Hibya Haber Ajansı