WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun
GÜNCEL

Kağıthane'deki millet bahçesi çalışmaları devam ediyor

Kağıthane Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle; Hamidiye Mahallesi’ne yapılacak olan millet bahçesinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kağıthane'deki millet bahçesi çalışmaları devam ediyor
Paylaş:

Hamidiye Mahallesi’nde 65 m² alan üzerine yapılacak olan Millet Bahçesi içerisinde yürüyüş yolları, ibadethane, spor etkinlik alanları, çocuk oyun alanları, büfeler, kütüphane, kır kahvesi ve yeşil alanlar yer alıyor.

Millet bahçesinin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı bilgisini veren kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Millet bahçesinde vatandaşlarımızın keyifle zaman geçirebileceği birçok sosyal donatı alanları yer alacak. Vatandaşlarımız bu sosyal alanlar da aileleri ve sevdikleriyle birlikte doğanın içerisinde güzel dakikalar yaşayacaklar. Şimdiden Kâğıthane’mize hayırlı olsun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM-Şanlıurfa Haberleri | Son Dakika Urfa Haber - UrfadaBugun tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

```html ```