İSTANBUL (AA) - Müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan sigortaladım.com, kasko poliçesini kredi kullanarak alanlara 3 ay sonra ödeme fırsatı sunuyor.

sigortaladım.com açıklamasına göre, müşterilerine en iyi hizmeti vermek üzere katma değerli ürün ve kampanyalara yer veren şirket, kasko poliçesi alımını kolaylaştıran bir kampanyaya imza attı.

Fibabanka işbirliğinde hazırlanan kampanya ile kasko poliçesi alımını sigortaladım.com’dan kredi kullanarak alanlara 3 ay sonra ödeme imkanı sunuluyor.

sigortaladım.com üzerinden online veya 444 9 832 numaralı çağrı merkezinden 10 bin TL’ye kadar olan kredi kullanımlarında kasko poliçesi satın alımını kapsayan kampanya 11 Aralık ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Sektörün öncü şirketleri ve markalarıyla iş birliği yapan sigortaladım.com’un hediye market ve akaryakıt çeki kampanyaları devam ediyor. Seçilen kasko ve trafik sigortası ürününün türü ve poliçe primine göre 1000 TL’ye kadar market veya akaryakıt çeki kazanma imkanı 2024 yılı sonuna kadar sürecek.

Kullanıcıya dijital hediye kodu olarak sunulan hediye çeki, poliçe başlangıç tarihinden 45 gün sonra sigortaladım.com’da teklif görüntüleme için kullanılan GSM numarasına SMS olarak gönderiliyor ve kodun gönderildiği gün poliçenin aktif olması gerekiyor. Dijital hediye kodu 1 yıl boyunca kullanılabiliyor.

Kasko poliçelerini sigortaladım.com üzerinden satın alan araç sahiplerine özel ücretsiz TÜVTÜRK araç muayene hizmeti kampanyası da devam ediyor. 444 9 832 numaralı çağrı merkezinden veya online olarak 6 bin TL üzerindeki tüm kasko alımlarında geçerli kampanya kapsamında sigortaladım.com kullanıcıları, 2024 yılında 1821.64 TL olacak olan araç muayene işlemini ücretsiz olarak yaptırabiliyorlar.

Kampanyadan faydalanmak için kasko poliçesinin 1 yıl aktif olması gerekiyor ve TÜVTÜRK araç muayene hakkı, satın alınan kasko sigortası poliçesinin sona erdiği gün, poliçede yer alan aracın plakasına tanımlanıyor.

Şimdi al 3 sonra öde kredi kampanyasından yararlananlar, market veya akaryakıt hediye çeki kampanyasından veya ücretsiz araç muayene kampanyasından faydalanabiliyor.