Dünya genelinde 1 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip olan alım satım platformu Binomo, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına özel bir hatıra bırakmak amacıyla Ayaz Erdoğan ile anlamlı bir iş birliği gerçekleştirdi. Binomo, Ayaz Erdoğan'ın enerjisiyle şekillenen şarkısı aracılığıyla, sanat ve yatırım dünyalarını birleştirerek Türkiye genelinde güçlü bir konuma ulaşıyor. Yalnızca bilinirliğini artırmakla kalmayıp etkileyici iş birlikleriyle öne çıkan Binomo, böylece güçlü konumunu daha da pekiştiriyor.

Geçmiş dönemde de Türkiye’nin önde gelen sanatçılarıyla başarılı iş birlikleri yapan Binomo, Bilal Sonses ve Tuğba Yurt gibi isimlerle çıkardığı sevilen projelerle dikkat çekti. Gerçekleştirilen bu iş birlikleri sayesinde Binomo, sadece bir alım satım platformu olmanın ötesine geçerek Türkiye’nin sanatsal zenginliklerine katkı sağlıyor. 

100. Yıla özel unutulmaz bir projeye imza atıldı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı için unutulmaz bir proje gerçekleştiren Binomo, bu özel günü müzikle taçlandırarak iz bıraktı. Ayaz Erdoğan'ın enerjisinden ilham alan coşkulu şarkı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılına özel bir hediye olarak sunuldu. Bu özel proje, Cumhuriyetimizin 100. Yılına anlam katan bir anı olurken, Binomo'nun Türkiye'deki güçlü konumunu daha da sağlamlaştırdı.

Bu özel iş birliği hakkında görüşlerini paylaşan Ayaz Erdoğan, "Böylesine büyük bir günü, bu özel projeyle kutlamaktan dolayı gurur duyuyorum. Binomo ile gerçekleştirdiğimiz özel iş birliği, sadece bir müzik projesi olmanın ötesinde, Türkiye'nin 100. Yılına adanmış anlamlı bir işe imza atmamıza vesile oldu. Bu değerli projenin hayata geçmesine olanak sağlayan Binomo ekibine teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı