Linus ile anahtarlardan kurtulun

Her eve uyum sağlayan ve kolayca monte edilebilen Linus Akıllı Kilit ile eve giriş ve çıkışları yönetmek daha güvenli ve kullanışlı hale geliyor. Linus kayıtlı bir telefonu veya Apple Watch gibi akıllı bir cihazı yakında algıladığı anda kilidi açarak anahtarsız giriş sunuyor. Alternatif olarak kilit, önceden ayarlanmış bir kod ve Yale Akıllı Tuş Takımı kullanılarak da açılabiliyor. Uygulamadaki ayrıntılı erişim kayıtları sayesinde kapının ne zaman kilitlendiği veya açıldığı kontrol edilebiliyor.

Linus kullanıcıları, sanal bir anahtar veya kod kullanarak misafirlerin eve girmesine izin verebiliyor. Ev sahipleri uzaktan kapı erişim özelliği sayesinde, uygulamayı veya sesli asistanı kullanarak kapılarını açabilir ve misafirlerini kapıda bekletmeden karşılayabiliyor.

Akıllı kilit modülü ile bahçe ve garaj kapılarınızı koruyun 

Bazen en iyi hediye, değerli hediyeleri daha güvenli hale getirebilen bir hediyedir. Yale AkıllıBahçe ve Garaj Kapısı Kilit Modülü, uzaktan kumandayı kullanma ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Evinize  yaklaşırken veya evinizden ayrılırken bahçe kapıları ve garaj kapılarını açıp kapamanıza, sanal anahtarlar veya erişim kodları kullanarak güvenilir ziyaretçilere erişim sağlamanıza olanak tanıyor. Yale Home uygulaması ile erişim noktalarının açılıp kapandığından haberdar oluyorsunuz. 

Sevdiğiniz eşyaları akıllı depolama ürünleriyle koruyun

Eşya biriktirmeye düşkün sevdiklerinize yönelik ideal ürünler, Yale Akıllı Depolama serisinde, Yale Akıllı Dolap Kilidi ve Akıllı Kasa ile sunuluyor.

Örneğin Yale Akıllı Kasa, önemli belgeleri veya değerli aile yadigarlarını ve mücevherlerini korumak isteyen herkes için ideal bir çözüm sunuyor. Akıllı Kasa ayrıca kasayı açmak için alet kullanılmasını önleyen güvenli bir kapağa ve testere önleyici iki kilitleme cıvatası bulunan bir kilitleme mekanizmasına sahip. Kasanın alarmı 5 yanlış girişten sonra çalıyor ve istenmeyen ziyaretçileri önlemek için 5 dakika boyunca kilitlenerek ekstra güvenlik sağlıyor. Akıllı Kasa, Yale Home uygulamasıyla veya Alexa, Google Home ve Apple Home gibi önde gelen akıllı asistanlarla entegrasyonlar sayesinde sesli komutlar kullanılarak da açılabiliyor. 

Akıllı Kilit Modülü, Linus ve Akıllı Depolama ürünleri, ev sahiplerinin sanal anahtarları ve kodları bebek bakıcıları, temizlikçiler veya aile üyeleri gibi güvendikleri kişilerle paylaşarak evlerine ve giriş çıkış kapılarına güvenli ve kontrollü bir şekilde erişmelerini sağlıyor. Bunu Yale Home uygulaması tarafından desteklenen Yale Akıllı Güvenlik Ekosistemi sayesinde aynı kodu kullanarak yapmak ve birden fazla erişim kodunu paylaşma veya hatırlama ihtiyacını ortadan kaldırmak da mümkün. Gerekmesi halinde kod, uygulamayı kullanan tüm cihazlar için anında iptal edilebiliyor. Akıllı ekosistem, tüketicilerin daha pratik kullanım için parmaklarının ucundaki tek bir hesabı kullanarak evlerinin güvenliğini izlemelerine ve kontrol etmelerine olanak tanıyor.

Hibya Haber Ajansı