WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

5. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Atletizm Federasyonu ve Gaziantep Valiliği iş birliğinde düzenlenen 5. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı.

5. Gazi Yarı Maratonu için geri sayım başladı
Paylaş:

17 Aralık’ta toplamda 3 kategoride düzenlenecek ve 10.12.2023 Pazar günü kayıt başvurularının tamamlandığı maraton kapsamında uluslararası profesyonel sporcularında yer alacağı 21K ve 10K parkur koşularında toplamda bin 300 kişi ter dökecek.

Maraton dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapanacak

Maraton dolayısıyla pazar günü, Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, Dere Kenarı Caddesi, Şirvani Cami Sokak, Lale Paşa Caddesi, Keçehane Caddesi, İstasyon Caddesi, Ali Fuat Cebesoy Bulvarı, Gazi Muhtar Paşa Bulvarı, Zübeyde Hanım Bulvarı, Bahriye Üçok Bulvarı, Abdulkadir Aksoy Bulvarı, Üniversite Bulvarı, Burç Kavşağı, Milli Egemenlik Caddesi, Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Şehit Yusuf Erin Caddesi saat 08.00 ile 12.00 arasında araç trafiğine kapalı olacak.

Protokol açılış konuşmaları sonrasında saat 09.45’te 21K, saat 10.00’da ise 10K koşusu start alırken büyükşehir belediyesi önünden ise saat 10.00’da spora gönül veren vatandaşların katılımıyla Halk Yürüyüşü yapılacak. 21K ve 10K kategorilerinde yarışan sporculara yarışmanın sonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve il protokolü üyelerinin katılımıyla ödülleri verilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.