İmamoğlu’na “hayırlı olsun” dileklerini ileten Özel, “Bütün PM, büyük bir mutlulukla, büyük bir heyecanla alkışlayarak adaylığınızı onayladılar ve kesinleştirdiler. Toplumun birçok yerinden, size de bize de aktarıldığı gibi, ‘İstanbul'da Ekrem Başkan'ı destekleyeceğiz’ diyorlar toplumun tüm kesimleri. Ben de hep şöyle cevap veriyorum: İstanbul'u seven, ülkesini seven; Ekrem Başkanı destekler. Çünkü bu sadece bir partinin meselesi olmaktan çıkmış bir meseledir.” diye konuştu.

“İstanbul'da işlerimizi yarım bırakmayacağız”

Özel, Çelik ve beraberlerindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İmamoğlu da duygularını, “Bütün yol arkadaşlarımla; başta il başkanımız, örgütümüz ve elbette bütün belediye başkanlarımız, Meclis üyesi arkadaşlarım, hep birlikte büyük bir mücadeleyle İstanbul'da işlerimizi yarım bırakmayacağız. Tamamlanan işlerimiz var ama tamamlayacağımız çok sorumluluğumuz var İstanbul'a dönük. Bu vesileyle sizlere teşekkür ederim” sözleriyle dile getirdi.

“Yolumuz açık olsun”

Özel ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti bir kez de basın mensupları önünde tekrar eden İmamoğlu da şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2024 tarihi itibariyle, İstanbul halkıyla birlikte, 2019’da hep birlikte temelini attığımız ‘İstanbul İttifakı'nın daha güçlü bir biçimde, bir sonraki 5 yıla hem devam eden projelerimizi bitirmeye hem de yeni ve daha güçlü projeleri İstanbulluyla buluşturmaya devam etme yönündeki kararlılığımızı ortaya koyacağız. Şimdiden yolumuz açık olsun. Hepimize başarılar.”

Hibya Haber Ajansı