WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Sosyal denge sözleşmesi ile memura tavan desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile Büyükşehir ve BUSKİ’de görev yapan toplam 2303 memurun maaşlarına tavan ücret üzerinden iyileştirme yapıldı.

Sosyal denge sözleşmesi ile memura tavan desteği
Paylaş:

Büyükşehir Belediyesi ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında 01 Ocak – 31 Mart 2024 tarihlerini kapsayacak sosyal denge sözleşmesinde, en yüksek oran olan yüzde 120 üzerinden imzalar atılırken, enflasyon karşısında ezdirilmeyen memur maaşlarına ilave olarak net 7105 TL artış sağlanmış oldu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yüzde 120’lik iyileştirmenin hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti. Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle enflasyona bağlı olarak, satın alma gücünün düştüğünü dile getiren Başkan Aktaş, personel için gerekli adımları attıklarını da kaydetti.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.