İSTANBUL (AA) - Banvit, yılbaşı akşamı için ana yemekten atıştırmalık ve ara sıcaklara uzanan bir yelpazede birbirinden lezzetli ve hazırlaması kolay alternatifler sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni yıl sofraları Banvit ürünleri ile hem pratik hem de lezzetli olacak.

Şirket, yeni yılı ailesi ve sevdikleri ile birlikte evde karşılamayı düşünenlerin aklındaki "Yılbaşı akşamı ne pişirsem, nasıl yemekler hazırlasam?" sorusuna yanıt verdi.

Bu noktada Banvit, ana yemekten atıştırmalık ve ara sıcaklara uzanan bir yelpazede birbirinden lezzetli ve hazırlaması kolay alternatifler sunuyor. Üstelik sadece kalabalık aileler için değil, gençler ya da arkadaşlarla bir araya gelinecek yeni yıl sofralarına uygun ürünler de yine Banvit’te bulunuyor.

Ana yemek için fırınlık iri piliç olan Banvit roaster, bütün piliç, piliç but veya piliç baget ile kalabalık sofraları lezzet şölenine çevirmek için öneriler arasında yer alıyor.

Banvit, sofrasını ara sıcaklar ya da atıştırmalıklarla zenginleştirmek isteyenlere de seçenekler sunuyor. Nugettan dönere, köfteden acılı kebapa, tütsülenmiş jumbo sosisten, salam ve sucuk çeşitlerine kadar uzanan pratik ve lezzetli ürünler tüketiciyi bekliyor. Şirket ayrıca tüketicilere yeni yılın ilk kahvaltısında Banvit'in şarküteri ürünlerini kullanarak yaratıcı sofralar hazırlama seçeneği sunuyor.

Verilen bilgiye göre, Banvit'in YouTube kanalı yılbaşı sofraları için farklı yemekler arayanlara ilham veren yepyeni tarifler sunuyor. Banvit Roaster ile hazırlanan ve çok beğenilecek ana yemek tarifi yanında yine ürün üzerindeki QR kod aracılığıyla ya da doğrudan Banvit Youtube kanalına giderek ulaşılabiliyor.

Pek çok videolu tarif, bu yıl sofralarında "kusursuz mükemmelliği" arayanlar için Banvit tarafından tüketiciye sunuluyor.