İSTANBUL (AA) - Ticket Restaurant Edenred, 45 ülkeden 80 markanın 239 projesiyle yarıştığı Uluslararası Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde (iCXA’23) En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi, Müşteri Geri Bildiriminin En İyi Kullanımı, Müşteri Odaklı Kültür ve Müşteri Deneyiminde En İyi İnovasyon kategorilerinde 4 ayrı ödüle layık görüldü.

Edenred açıklamasına göre, Ticket Restaurant markası ile Türkiye’yi 32 yıl önce yemek kartı sistemiyle tanıştıran şirket olarak, Türkiye'de 35 bini aşkın kurumsal müşterisinin 1,8 milyonu aşkın çalışanına 60 bin üye restoran, kafe, market ve binlerce akaryakıt istasyonunda hizmet veren Edenred Türkiye’nin başarıları ülke sınırlarını aştı.

Edenred Türkiye, iCXA’23 ödül töreninde Müşteri Tutkusu projesiyle En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi ve Müşteri Odaklı Kültür, Navigator projesiyle Müşteri Geri Bildiriminin En İyi Kullanımı ve Edenred CepPOS projesiyle de Müşteri Deneyiminde En İyi İnovasyon kategorilerinde 4 ayrı ödüle layık görüldü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Edenred Türkiye Pazarlama Üst Yöneticisi (CMO) Zeynep Ege Dura, Edenred Türkiye olarak, hizmet ve ürünleri müşterilere, üyelere ve kart kullanıcılarına mükemmel deneyimi sunma odağıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Dura, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dünya çapında 45 ülkeden 80 markanın 239 projesinin Mükemmel Müşteri Deneyimi sunma alanında yarıştığı International Customer Experience Awards’23'ten En İyi Müşteri Deneyimi Stratejisi, Müşteri Geri Bildiriminin En İyi Kullanımı, Müşteri Odaklı Kültür ve Müşteri Deneyiminde En İyi İnovasyon alanlarında aldığımız bu 4 ödül aynı zamanda müşterilerimize, kullanıcılarımıza ve üyelerimize sunduğumuz kusursuz hizmetin de bir ispatı niteliğinde. Sınır tanımayan bu başarılarda imzası olan tüm çalışma arkadaşlarımı canıgönülden tebrik ediyorum. Her zaman belirttiğimiz gibi; varoluş amacımıza uygun olarak bağları zenginleştirerek güçlendirmeye ve daima daha iyisini yapmaya devam edeceğiz."