Krea M.I.C.E. tarafından organize edilen “Altın Lider Ödülleri 2023” Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin katılabildiği şeffaf oylama ile 50 binden fazla çalışanın katılımıyla belirlendi. Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’sunun belirlendiği araştırmada Suwen Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Ali Bolluk, Türkiye’nin En Beğenilen CEO’su seçilerek Altın Lider Ödülü’ne layık görüldü.

İç Giyim, Ev Giyim, Plaj Giyim ve Çorap sektöründe yer alan en büyük 5 marka içinde Türkiye’nin en hızlı büyüyen Kadın İç Giyim perakende markası Suwen, ürünlerini perakende mağazacılık, e-ticaret ve toptan satış kanalları olmak üzere başlıca üç satış kanalı üzerinden pazarlıyor. Suwen’i bugün itibarıyla yurt içinde ve yurt dışında 188 mağazası bulunuyor.

Suwen Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bolluk aldığı ödülden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Suwen ailesinin parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün bu ödülü yüzde 90’ı kadınlardan oluşan bine yakın çalışanımız adına aldım. Suwen’in bu günlere gelmesinde verdikleri emekler için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Kurulduğumuz ilk günden beri kadınları rahat, şık ve güçlü hissettirmek için var olan Suwen’in hedefi Türkiye’den özgün, kendine güvenen Türk kadınını temsil eden bir marka çıkartmaktır. Yaptığımız çalışmaların ödülle taçlanması bizi daha da mutlu ediyor ve yapacağımız çalışmalar için motivasyon sağlıyor. Yarışmada oy kullanan herkese ve bu ödülde büyük katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.”

 

Hibya Haber Ajansı