ANKARA (AA) - CW Enerji, "Enerjisini Üreten Fabrikalar Zirvesi ve Sergisi"nde geliştirdiği yeni ürünleri sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, İstanbul Fuar Merkezi'nde 20-23 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen sergide yer alan CW Enerji, fuarda son teknolojiyle üretilen ürünlerini tanıttı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Üst Yöneticisi Volkan Yılmaz, sergide şirketin yenilikçi çalışmalarını katılımcılarla paylaştıklarını belirterek, "Fuarlara katılım sağlayarak yerli ve milli olan güneş panellerimizi geniş ürün yelpazemiz ile tanıtmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Yılmaz, ziyaretçilerin CW Enerji standını ziyaret ederek ürünlerini yakından görme imkanı bulduğunu ifade ederek, şirketin yeni teknolojileri bünyesine katmayı sürdüreceğini bildirdi.

Enerji üretimi ve tüketiminin gün geçtikçe arttığına dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

"Gelecek nesillerin daha temiz bir dünya içerisinde hayat sürmesi için yenilenebilir temiz enerji üretiminin ve kullanımının yaygınlaştırılması oldukça önemli. Çünkü temiz enerji kullanımının artması gelecek nesillerin yaşayabilecekleri daha elverişli bir dünyaya sahip olmaları demektir. Biz de CW Enerji olarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz."