Hızlı para çekme olanağına sahip güvenli ve güvenilir işlemler sunan finansal trading platformu Binomo, kullanıcılarına büyük ödülleri olan ücretsiz kampanya ve etkinlikler sunmaya devam ediyor. Platform bu kapsamda son olarak 320 bin dolar ödül havuzlu “World Trading Cup: Çoklu Evren” kampanyasını başlattı.

En başarılı trader’ın Tesla Model S sahibi olacağı turnuvada katılımcıları, ayrıca Apple ve Amazon'dan haftalık ödüller bekliyor. Kaydolan herkese ödül garantisinin verildiği “WTC: Çoklu Evren”de çeşitli yarışmalar düzenleniyor. Yatırımcılar tercih ettikleri herhangi bir yarışmayı seçebildikleri gibi kazanma olasılıklarını artırmak için hepsine birden de katılabiliyor. Turnuvada gösterilen performans sonucunda yatırımcılar “Bions” puan kazanırken, en iyi trader’lar bu “Bions” puana göre belirleniyor.

İlk yarışma “50 Daily”

“World Trading Cup: Çoklu Evren” etkinliğinde ilk olarak “50 Daily” yarışması düzenleniyor. Katılımcıların günde 50 işlem yapmayı hedeflediği yarışmada her normal işlem için 1x oranında her başarılı işlem içinse 2x oranında Bions puan veriliyor.

İkinci yarışma “Sprints”

Etkinliğin ikinci yarışması olan “Sprints”te ise katılımcıların işlemlerinin toplam tutarı ne kadar fazla olursa zafere de o kadar yakın oluyor. Yine “50 Daily” yarışmasında olduğu gibi “Sprints” yarışmasında da başarılı işlemler sonucunda 2x oranında Bions puanı veriliyor. Örneğin 150 dolarlık bir işlem 150 Bions getirirken, başarılı bir 150 dolarlık işlem 300 Bions getiriyor.

Herkesin ödül alabileceği bir hikaye

WTC, her kullanıcının fırsatlarla dolu bir maceraya ücretsiz erişim sağlayabilmesi amacıyla yaratıldı. Yatırımcılar etkinlik boyunca farklı evrenler ve beklenmedik zorluklarla karşılaşırken, aynı zamanda rastgele bir çekilişte ödüllerden birinin de sahibi olabilecek. Tüm bunlar için yarışmalardan birine kaydolmak ve gerçek hesapta en az 1 işlem yapmak yeterli. Süreç boyunca toplamda 3 çekiliş olacak ve 63 yatırımcı ödül alacak.

Yatırımcılar, WTC'ye ücretsiz katılmak için gerçek Binomo hesaplarını kullanabiliyor. Demo kullanıcılarının ise yarışmaya katılabilmek için minimum para yatırımı yapması gerekiyor.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere WTC internet sitesi veya Binomo işlem platformu’ndan ulaşılabilir.

Hibya Haber Ajansı