Başkentte hiçbir ayrım yapmadan tüm ilçelerin altyapısını güçlendirmek ve yaşam kalitesini artırmak için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ASKİ, Elektrokent-2 ve çevresinin yıllardır yaşadığı sel ve su baskınlarını önlemek için başlattığı çalışmaları tamamladı.

Elektrokent-2 Sitesi ve çevresinde yaşanan sel ve su baskını sorununun yapılan çalışmalarla sona erdiğini sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Dere yatağı imara ve yapılaşmaya açılmış, üstüne bulvar yapılmıştı. Yıllarca ihmal edilen bölgede 10 yıldır her yağışta sel ve su baskınları oluyordu. Elektrokent-2 Sitesi ve çevresinin yaşadığı sıkıntıları çözmek için başlattığımız altyapı çalışmasını tamamlayarak sorunu çözdük.”

ASKİ Genel Müdürlüğü, Yenimahalle ilçesi İvedik OSB içerisinde yer alan Elektrokent-2 Sitesi ve çevresinin 10 yıldır yaşadığı su baskınlarının önüne geçmek, bölge esnafının ve vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözmek için Ergazi Deresi yatağında başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı.

Hibya Haber Ajansı