Letonya Dışişleri Bakanı Karins, Rusya’nın Ukrayna’ya ve sivillere yönelik saldırılarının Ukrayna’nın gerekli tüm yardımı derhal alması gerektiğinin bir başka kanıtı olduğunu belirterek, “Barış ve adalet ancak Rusya'nın saldırganlığının durdurulması ve uluslararası suçların hesap verebilirliğinin sağlanmasıyla sağlanabilir.” dedi.
Hibya Haber AjansıKarins: “Barış ve adalet ancak Rusya'nın saldırganlığının durdurulmasıyla sağlanabilir”
Letonya Dışişleri Bakanı Krisjanis Karins, barış ve adaletin ancak Rusya’nın saldırganlığının durdurulması ile sağlanabileceğini ifade etti.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
