Herzog açıklamasında, "Bebekler, yaşlılar, kadınlar, erkekler, terör örgütü tarafından acımasızca esir tutuluyor, hayati ilaçlardan yoksun ve Kızılay ziyaretleri olmadan. Onların hemen serbest bırakılması, Gazze'deki teröristlerle mücadelemizin merkezinde yer alıyor. Işığın karanlığı dağıtmasını ve Yeni Yıl'ın herkese barış, umut ve şifa getirmesini diliyorum." dedi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
DÜNYA Haberleri
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Akışın sonuna geldiniz.
