Gaziantep Şehir Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği Muhammed Alparslan bebek doğdu.

Bakan Koca, "İpek ve Mehmet çiftini yürekten kutluyor, çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice, nice yeni yıllar göresin Muhammed Alparslan bebek." dedi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de yeni yılın ilk bebeği doğdu. Seher ve Onur çiftinin doğan erkek bebeğine  Doruk Ayaz ismi verildi.Fahrettin Koca, Seher ve Onur çiftini kutlayarak, "Çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice, nice yeni yıllar göresin Doruk Ayaz bebek." ifadesini kullandı.

İzmir Şehir Hastanesinde yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. Sultaniye ve Uğur çiftinin yeni doğan kız bebeklerine Yüsra ismi verildi. Bakan Koca, çifti yürekten kutayarak çocuklarının hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diledi.

Kocaeli Şehir Hastanesinde de  yeni yılın ilk bebeği Aybike bebek doğdu. Şule ve Mustafa çiftini yürekten kutlayan Koca, "Çocuklarının ülkemize ve insanlığa hayırlı bir evlat olarak yetişmesini diliyoruz. Nice, nice yeni yıllar göresin Aybike bebek." ifadesini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı