Mertoğlu, Ardeşen İlçe Başkanlığı’nda Ardeşen İlçe Başkanı Mustafa Terzi, üç kademe ilçe teşkilatı, İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya ve İlçe Belediye Başkanı Aday adayları Ali Fatih Topal, Said Yaşıyan, Mecit Moral ile birlikte toplantı gerçekleştirerek, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ortak paydalarının Ardeşen ve ilçedeki halka hizmet etmek olduğunu dile getiren Mertoğlu, “Tüm teşkilatımız aday adaylarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarını bu minvalde sürdürüyor. Burada esas olan milletine hizmet etmek için bir araya gelen insanların enerjisidir, sinerjisidir. AK Parti milletin hikayesidir.” dedi.

Mertoğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve riyasetindeki 'AK' kadrolarla birçok alanda büyük kazanımlar elde ettiklerini belirterek, “AK belediyecilikle tüm il ve ilçelerimizde birçok mega proje hayalken gerçek oldu. 2024 yerel seçimlerinde de yine milletimizin talebi, önceliği neyse, beklentisi neyse bizim siyasetimizde o yönde olacaktır.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı