Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Regaib Kandili mesajında “11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi, ‘Üç Aylar’ın başlangıcında bulunan Regaib Kandili’ni ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık adına en içten dua ve temennilerimle tebrik ediyorum.” dedi.

İslam alemi için böylesi önemli ve anlamlı günlerin inananlarca dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesinin önemine değinen Başkan Büyükkılıç, “Şükürler olsun bir kez daha on bir ayın sultanı Ramazan ayının habercisi olan Regaib Kandil’imize eriştik. Cenab-ı Allah, İslam alemi için manevi bir fırsat olan, sevincini ve heyecanını yaşadığımız Regaib Kandili’ni ve Üç Ayları dua, tövbe ve ibadetler ile en verimli şekilde ihya edebilmeyi nasip eylesin.” ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç, kandil gecelerinin birliğe, beraberliğe, dayanışma ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunarak başta Kayserililer ile birlikte tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni tebrik etti. Büyükkılıç, ''Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a kavuştursun.” dedi.

Hibya Haber Ajansı