Solana ekosistemi ile etkileşime giren kullanıcıları ödüllendirmek için tasarlanan etkinlik, OKX Web3 ve CeFi platformları genelinde 3 etkinlik ve yarışmadan oluşuyor ve 150 bin USD’ye varan ödül havuzundan pay kazanma şansı sunuyor.

Solana Süper Sezonu, kullanıcıları Solana blok zinciri ekosistemi ile etkileşime girmeye ve Solana tabanlı tokenler ve listelemeler ile işlem yapmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Etkinlik, aşağıdaki etkinlikleri ve al-sat yarışmalarını* içeriyor:

Solana Vadeli İşlemler Sezonu: 18 Ocak saat 07.00 (TSİ) ila 31 Ocak 2024 saat 06.59 (TSİ) arasında, koşulları karşılayan kullanıcılardan OKX’in merkezî borsasında aşağıdaki sürekli swap listelemelerinden herhangi biri ile al-sat işlemi yapanlar, 100 bin USDT’lik ödül havuzundan pay alma fırsatına sahip olacak: SOL/USDT, GMT/USDT, PYTH/USDT, BONK/USDT ve JTO/USDT. Kazananlar, en yüksek Kar ve Zarar (K&Z) oranına sahip olan ilk 50 kullanıcı sıralanarak belirlenecektir.

Ayrıca, yarışmanın başlangıç tarihinden önce OKX’e kaydolan ve yarışmaya katılan yeni kullanıcılar, yarışmanın lider tablosundaki K&Z oranlarında yüzde 10 desteklenecek. Koşulları karşılayan kullanıcılardan OKX’in vadeli işlem piyasasında en az 25 bin USDT değerinde SOL/USDT, GMT/USDT, PYTH/USDT, BONK/UST veya JTO/USDT al-sat işlemi yapan ilk 3 bin 500 kullanıcı 350 bin BONK token de kazanacak.

Solana Ekosistemi Marinade Ödül Etkinliği: 2 Ocak 1 Nisan 2024 arasında, Web3 DeFi’de Marinade Finance likidite havuzuna SOL stake eden kullanıcılar, stake ettikleri varlıklar için taban APR’nin yanı sıra yüzde 2’ye varan yüksek bir APR alacak. Web3 DeFi kullanıcıları, Orca V3’ün “SOL-mSOL” likidite havuzuna mSOL stake ederek ekstra ödüller de kazanabilecek.

Web3 DeFi 10’dan faza zincir genelinde yaklaşık 70 protokolde kazanç sağlamayı ve stake etmeyi destekleyen güçlü bir DeFi platformudur.

Kriptopedi Solana Sezonu: 10 Ocak itibariyle, Solana ekosistemi DApp’leri olan MarginFi, Jupiter, Meteora ve Kamino Finance ile OKX Cüzdan’da Kriptopedi üzerinden etkileşime giren kullanıcılar, Solana tabanlı airdrop ödülleri alma fırsatına sahip olacak. 

Kriptopedi, öğren ve kazan deneyimi sunan bir kripto eğitim platformudur ve kullanıcıların farklı blok zincirlerindeki çeşitli DApp’ler hakkında bilgi edinirken ödüller de kazanmalarına imkân sağlar. 

OKX’in önümüzdeki haftalarda “Solan Süper Sezonu” etkinliğinin bir parçası olarak sunacağı ek promosyonlar ve al-sat yarışmalarının ayrıntıları yakında duyurulacak.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique bu konuda şunları söyledi: “Solana Süper Sezonu” etkinliğinin lansmanıyla, kullanıcılarımıza Solana ekosistemine dalıp avantajlarını deneme fırsatı sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Web3 ve CeFi kullanıcılarımız, çeşitli promosyonlar ve al-sat yarışmaları ile Solana’nın devasa potansiyeline dalıp Solana tabanlı çeşitli ödüllerin kilidini açabilir.”

Bu duyuru, OKX uygulamasının 22 Aralık’taki ilk “Öğren ve Kazan” etkinliğini takip ediyor. Söz konusu etkinlik, kullanıcılara 527 SOL içeren ödül havuzundan pay alma fırsatı sundu ve OKX uygulamasının merkezî borsa kısmında ilk “öğren ve kazan” deneyiminin başlangıcı oldu. OKX, aynı zamanda Solana Web3 akıllı telefonunda erişilebilen ilk borsa uygulamalarından biridir.

Hibya Haber Ajansı