Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan 166 konutun tapu dağıtım ve anahtar teslim töreni, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tapu dağıtım ve anahtar teslim törenine ABB Meclis Üyeleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi bürokratları, muhtarlar ve hak sahibi vatandaşlar katıldı.

Törende konuşarak hak sahiplerine seslenen Başkan Yavaş, Ankara’da kimseyi aç ve açıkta bırakmadıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

 “Hem de borcumuzu ödeyeceğiz çünkü harcadığımız para sizlerden aldığımız para ve Ankara halkından aldığımız parayı Ankaralıya harcayama devam edeceğiz. Ankara halkının parası artık yurt dışına bitki alınmaya gitmiyor. Ankara’nın çiftçisine tohum oluyor, topraktan bereket olarak fışkırıyor. Çiçekler yine Ankara halkının dar gelirli ailelerine ürettirilip onlardan alıp Ankara’yı güzelleştirmeye çalışıyoruz. Varımız yoğumuz seçimden önce verdiğimiz söz gibi Ankara halkını zengin etmek. Mamak’a şimdiye kadar yaptığımız hizmetler artarak inşallah devam edecek.”

Başkan Yavaş, hak sahiplerine aileleriyle birlikte huzur içerisinde evlerinde oturmalarını diledi.

Hibya Haber Ajansı