Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler kapsamında adaylarını açıkladığı toplantı için Ankara’ya davet edildi.  Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları ve partililerle birlikte ATO Kongre Merkezi’nde yerini aldı.

AK Parti'de aralarında Kayseri’nin de olduğu 17 büyükşehir, 31 il belediye başkan adayının tanıtım toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

“Sayın Cumhurbaşkanımızın bize olan teveccühüne, şehrimize olan sevgisine layık olacağız”

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine olan teveccühüne ve Kayseri’ye olan sevgisine layık olacaklarının altını çizerek, “16 ilçe belediye başkanı kardeşimi bağrıma basıp, el ele, kol kola Cumhur İttifakı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet belediyeciliğini önemsiyoruz. Hemşehrilerimizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize olan teveccühüne, şehrimize olan sevgisine layık olacağız” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı