Schafer, Sevgililer Günü’nde müşterilerine hem yüksek kaliteli hem de şık hediye alternatifleri sunuyor. Türkiye çapında 54 mağazası ve 2 bin adedi aşan satış noktasında sunduğu özgün tasarımlı ve dayanıklı ürün çeşitliliği ile sektörün öncü markası olan Schafer, züccaciyeden pişirme grubu ürünlerine, küçük ev aletlerinden ev tekstiline uzanan geniş ve çeşitli ürün yelpazesiyle Sevgililer Günü için binlerce çeşit hediye seçeneği sunmasıyla da öne çıkıyor.  

Schafer tarafından hazırlanan Sevgililer Günü ürün yelpazesinde Meghan Kahvaltı Takımı, Hamburg Çatal, Kaşık, Bıçak Takımı, Froh Tekli Kupa ve Cory Kalpli Döküm Kek Kalıbı gibi farklı kullanım alanlarına özel çeşitli seçenekler bulunuyor.

Sofra kategorisinde yer alan, aşkla hazırlanan kahvaltılara eşlik edecek olan 32 parçadan oluşan 6 kişilik porselen Meghan Kahvaltı Takımı sofralara şıklık katacak. 72 parçadan oluşan modern forma sahip Hamburg Çatal, Kaşık, Bıçak Takımı ise Sevgililer Günü’nde Schafer ile hazırlanan zarif sunumların tamamlayıcısı olacak.

Sevgililer Günü’ne özel birbirinden farklı ve leziz kekler hazırlamaya yardımcı olacak Cory Kalpli Döküm Kek Kalıbı ve kalpleri fethedecek desene sahip Froh Kupa ise hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor. Schafer, Sevgililer Günü’nde sevgililerine veya sevdiklerine uzun yıllar kalıcı olacak özel bir armağan vermek isteyenleri kendilerine en uygun ürünü seçmek için mağaza ve online satış noktalarına davet ediyor.

Hibya Haber Ajansı