İlginin yoğun olduğu programda Başkan Bozkurt, kentin paydaşlarıyla fikir alışverişinde bulunarak merak edilen soruları yanıtladı.

Programda yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değinen Başkan Bozkurt şöyle konuştu:

“Esenyurtlu olarak beklediğim tek şey var; kentimizin birliği, beraberliği için ortak bir irade ortaya koymak. Esenyurt’un haklarını temsil eden, geleceğini planlaması gereken bütün kitle burada. Eğer burası doğru karar verirse hiçbir siyasi parti, hiçbir kişi, hiçbir kurum Esenyurt'un geleceğinde zikzak yapma şansına sahip değildir. Ne olursa olsun iyi günde kötü günde birlikte olmamız durumunda, Esenyurt'ta mutsuzluğun hakim olması mümkün değildir. Bir tek ortak noktamız var; kentimizin geleceğini karartmamak için tek yumruk olacağız.”

Başkan Bozkurt, “Bugüne kadar yapmış olduğum çalışmalarla alnı açık yüzü ak olarak Esenyurtlu hemşehrilerimin karşısına çıkabildiğim için çok mutluyum. Seçim süreci olmasına, diğer partilerin adaylarının belli olmasına rağmen, bizim adayımızın belli olmamasına rağmen bu kadar vatandaşımız geldiyse bir gönül birliği yakalamışız.” diye konuştu.​

Hibya Haber Ajansı