Cumhurbaşkanı Danışmanı, Ak Parti MKYK Üyesi, 24-25-26-27. Dönem Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Yeniden Refah Partimize katılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasından sonra Şanlıurfa Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu koordinatörü ve Ak Parti Eyyubiye ilçesi Belediye meclisi üyesi aday adayı olan Murat Basyan Gülpınar’a destek vermek amacıyla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Basyan, Sayın Gülpınar’ı destekleyeceğini ve onun için çalışacaklarını belirtti.

Şanlıurfa Kent Konseyi’nde uzun süredir görev yapan Murat Basyan yerel seçimler öncesinde önemli bir karar aldı. Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar’a destek vermek amacıyla Kent Konseyi görevinden ve meclis üyesi aday adaylığından istifa etti.

Basyan, yaptığı açıklamada, “Kasım Baba size olan sevdamızın pazara kadar değil mezara kadar olacağının sözünü verdik, verdiğimiz sözün arkasındayız. Ak Parti Üyeliğimden, Ak Parti Eyyübiye Meclis Üyeliği Aday Adayı Başvurumuzdan Kent Konseyi Gençlik ve Spor Kom. Bşk. görevimizden istifa ettiğimi kamuoyuna bildiriyorum” dedi.

Haber velat Uygur Gaffar kaymaz