Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yayımladı mesajda şunları kaydetti:

“Diyarbakır’da gönüllerde yer etmiş Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan ve kahraman polislerimizi şehadetlerinin 23. yılında rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın mesajı şöyle:

“Uğradıkları hain terör saldırısı sonucu şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve kahraman polislerimizi şehadetlerinin 23. sene-i devriyesinde rahmetle anıyorum.”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yayımladığı mesajda “Ruhun şad olsun 3310… Diyarbakır’da hizmet ettiği dönemde halkın gönlünü fetheden Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı ve onunla birlikte şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle yad ediyorum.” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“23 yıl önce uğradıkları hain terör saldırısı sonucu şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı ve kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Allah, mukaddesat uğruna can veren tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet, makamlarını ali eylesin”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Saygı, rahmet ve minnetle... Uğradıkları hain terör saldırısı sonucu şehit düşen Diyarbakır Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan'ı ve kahraman polislerimizi şehadetlerinin 23'üncü seneidevriyesinde rahmet ve dualarla yâd ediyorum. Rabbim mekanlarını cennet, ruhlarını şad eylesin.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevini yaparken uğradığı hain suikast sonucu şehit edilen Gaffar Okkan'a saygı ve rahmetle.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı