YEREL
Giriş Tarihi : 09-09-2022 16:46

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ OLACAK”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ OLACAK”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA ŞAMPİYONLAR ŞEHRİ OLACAK”

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki gençlik merkezleri ve spor salonlarında eğitim gören ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren ve şehre madalyalarla dönen gençlerle bir araya geldi.

 

Türkiye’nin 20,4 yaş ortalamasıyla en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da “Gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır” diyerek her zaman gençlerin yanında olan ve desteklerini artırarak sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Güçlü Başkan Güçlü Gençlik” buluşmasında geleceğin teminatı gençlerle Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ŞANLIURFA’NIN BİLEĞİNİ KİMSE BÜKEMEYECEK”

 

Gençlerin yoğun sevgi seliyle karşılanan Başkan Beyazgül madalya alan ve Şanlıurfa’yı gururlandıran gençlerle yakından ilgilenerek gençliği şehri Şanlıurfa’nın bileğini kimse bükemeyecek” dedi.

 

Başkan Beyazgül, “Buradaki gençlerimiz 78 adet madalya ile Şanlıurfa’nın gururu olmuşlardır. Ben Gençlerimizi tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimizin her biri Şanlıurfa’nın önemli değerleridir. Biz bundan kısa bir süre önce şunu söylemiştik. Şanlıurfa şampiyonlar şehri olacak inşallah” Türkiye şampiyonları çıkacak, Avrupa şampiyonları çıkacak, dünya şampiyonları çıkacak. Ama şimdi bir şey daha söylüyorum. Şanlıurfa’nın sporda bileği bükülmeyecek Allah’ın izniyle bileği bükülmez bir şehir olacağız. Gençlerimize inanıyor, güveniyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi her alanda desteklemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Gençleri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Başkan Beyazgül Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde hayata geçirdikleri gençlik merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları ve futbol okullarıyla gençlerin başarısına doğrudan katkıda bulunduklarının altını çizdi.

 

49 spor salonu 21 aktif branş ile Türkiye’nin en genç iline sahip olan Şanlıurfalı gençlere hizmet veren Büyükşehir Belediyesi spor salonlarından haftalık yaklaşık 15 bin kişi faydalanıyor. Yaz boyunca yoğun geçen yaz spor okulları ile birlikte tesislerden faydalanan kişi sayısı yaklaşık 100 bin’i buldu.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün destekleriyle 2021-2022 sezonunda katıldığı Ulusal ve uluslararası turnuvalarda çeşitli branşlarda 78 madalya alan Şanlıurfalı gençler grup ve okul Sporlarında 550 İl Şampiyonaları ile birlikte toplamda 1000 madalya almaya hak kazandı. 

 

ibrahim uyguribrahim uygur