Esnaf dostu Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Kayseri Mutfağı’nda Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (KESOB) bağlı odaların başkanları ile bir araya geldi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (KESOB) bağlı odaların başkanlarının görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, şehirde devam eden hizmet ve projeleri aktararak, birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuyla, uyum kültürü içerisinde çalıştıklarını kaydetti.

Büyükkılıç, şehirde yapılan çalışmaları ve projeleri de anlatarak, “50 binin üzerinde canımız vefat etti. Gerek deprem döneminde oralarda yaptığımız çalışmalar, gerekse 50 bine yakın merkeze ve ilçelerimize gelip oralarda ev sahipliği yaptığımız çalışmalar oldu. Bu fedakarlığın zirveye çıktığı andır. Bir başka devlette böyle yara sarma metodu yok. Bizler aylarca oralarda kaldık.” diye konuştu.

KESOB Başkanı Şeyhi Odakır ise, yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Başkan Büyükkılıç’a ‘Ustalık Döneminiz hayırlı olsun başkanım’ diyerek, tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç ve Başkan Odakır’ın konuşmalarının ardından oda başkanları tek tek görüş ve taleplerini aktardı. Başkan Büyükkılıç talepleri dinleyip not alarak, ilgili birimlere gerekli talimatları verip çözüme kavuşturulması yönünde konuların takip edilmesini istedi.

Hibya Haber Ajansı