Buluşmada çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Çalık ve eşi Zehra Çalık, anne ve babaların da öneri ve taleplerini dinledi.

Konuşmasında hayata geçirdiği uygulamalar ve projeler hakkında da bilgiler veren Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde yaşayan herkese eşit hizmet götürdüklerini ifade etti.

“Evlatlarımız için çaba gösteren bir belediye başkanıyım.” diyen Başkan Çalık, “Kişinin anavatanı emin olun çocukluğudur. Çocukluğunu mutlu geçiren bir kişi ileride çok faydalı işler yapar. Çocukları mutlu bireyler olarak yetiştirmek hepimizin sorumluluğudur. Ben yerel yönetim olarak bunu yapmak için çaba gösteriyorum. Ben çocuklar, gençler ve kadınların bu toplumda daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Çocukların gelişimlerine destek olan projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Çalık, “Beylikdüzü'nde bilimden sanata, teknolojiden kültür merkezlerine varıncaya kadar birçok proje hayata geçirdik. Çocuklarımız ve aileleri için kreşler, anne ve çocuk merkezleri yaptık. Biz yaşam vadileriyle, yeşil alanlarıyla Beylikdüzü'ne nefes olduk. Gürpınar ve Yakuplu’da kent ormanı yaptık. Yaşam Bahçemizde ürettiğimiz ürünleri ihtiyaç sahibi komşularımıza ulaştırıyoruz.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı