İzmir Marina’da düzenlenen toplantıda Başkan Tunç Soyer, İzmir’in geleceği için çalışan şirket yöneticilerine teşekkür etti. Fark yaratan işler yaptıklarını söyleyen Başkan Soyer, “Sizlerle birlikte İzmir’e hizmet etmek çok büyük bir mutluluk. Türkiye’nin kasvetli ortamında ve sadece popülizmin hakim olduğu bir yerde sadece iyi şeyler yapma gayretiniz bence son derece kıymetli. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok zor günlerden geçtik. Tam bir sene önce 6 Şubat depremini yaşadık. Ama hep olağanüstü bir gayretle çalıştık. Büyükşehirler, sadece bir deprem bölgesiyle eşleştirilirken biz dört deprem bölgesinde çalışma yürüttük. Konteyner kentler kurduk” diye konuştu.

“İzmir’e şaibesiz tertemiz biz iz bırakmış oluyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısının korunması en büyük temennim diyen Başkan Soyer, sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı.

 “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak beş yılda bunu başardık. Hiç kimsenin yüzünü yere eğdirecek, utanacağı bir şey yapmadık. Gururla, başımız dik, alnımız açık, övüneceğimiz işler yaptık. Bence bu her şeyden kıymetli.İzmir’e şaibesiz tertemiz biz iz bırakmış oluyoruz. Bu beş yıl benim için unutulmaz anılarla geçti. Hayatımda çok güzel izler bıraktınız. Bu anıları büyük bir gururla taşıyacağım.”   

Hibya Haber Ajansı