Gelecek Partisi Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Seymen, ekonomiye ilişkin “Açlık sınırının 15 bin 48 TL'ye, yoksulluk sınırının 49 bin 19 TL’ye yükseldiği ocak ayında 17 bin TL asgari ücret alan bir çalışanın, 10 bin TL ücret alan SGK emeklisinin, dul ve yetim aylığı adı altında sadaka bile sayılamayacak kadar az maaş alanların en temel besin ürünlerinden olan kırmızı ete ulaşması adeta imkansız hale gelmiştir.” ifadesini kullandı.

Geçmişe değil geleceğe, nefrete değil sevgiye, öfkeye değil merhamete, korkuya değil ümide ayarlı olduklarını dile getiren Seymen, “’İş çok mazeret yok’ diyerek adaylarımızı açıklamaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Seymen, konuşmasının devamında partisinin adaylarını şu şekilde sıraladı:

“Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, Muğla Milletvekilimiz, Gelecek- Saadet Partilerimizin  Meclis Grup Başkanı ortak adayımız Doç. Dr. Selçuk Özdağ olmuştur. Gelecek- Saadet Partilerimizin Amasya Belediye Başkanı ortak adayımız Tevhide İklim Arpacıoğlu olmuştur. Gelecek- Saadet Partilerimizin Erzurum Çat Belediye Başkanı ortak adayımız Güngör Tanas olmuştur. Kars Belediye Başkan adayımız  Hilmi Ulusoy olmuştur. Adana Pozantı Belediye başkan adayımız Süleyman Seçilmiş olmuştur. Ankara Altındağ Belediye başkan adayımız  Murat Bozkurt olmuştur. İstanbul Esenyurt Belediye Başkan adayımız Münir Esen olmuştur.”

Hibya Haber Ajansı