Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Mutlu Önal ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yatırımlarla amatör sporun hizmetine sunulan Sümer Amatör Kompleksi’ni ziyaret etti.

Burada sporcularla bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, 2024 yılında da spor yatırımlarının süreceğini belirterek, “Bu yönde hem olimpiyata hazırlıklar hem gerekli çalışmalar ile gençlere özgüven içerisinde ayaklarının üzerinde durma ve sporun getirdiği zenginlikle de olumsuz alışkanlıklara da fırsat vermeme yönünde gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri genelinde yüzme havuzundan halı sahasına, okulların spor tesisi ihtiyaçlarından Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne kadar çeşitli alanlarla spor hizmeti gerçekleştirdiklerini kaydederek, “Tesisleşme bağlamında yaptığımız çalışmalarda en çok bizden yüzme havuzu yönünde destek bekleniyor. Şu anda 27 tane havuzumuz var, 3 tane de bitme aşamasında 30 oluyor. Köylerimize, mahallelerimize, ilçelerimize bu konuda da gerekli desteklerimizi sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı