Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Başkenti gezmeye ve iş insanından halkına vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.  

Yavaş, Başkent Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İdari Binası’nda, Başken OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Türk, Anadolu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Programda yaptığı konuşmada OSB’lerin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Yavaş, “Her seçimde buraya geldik ve adım adım buranın nasıl geliştiğini gördük. Bu dönemde buraya sadece asfalt serimi bir milyon tona yakın. Amacımız Türkiye'nin bugünkü şartlarda, bu ekonomik sıkıntı içerisinde kahramanları olan iş dünyasının, özellikle organize sanayilerimizin yarattığı işin, ülkemize kattığı, Ankara'mıza kattığı katma değer şüphesizdir. Buralar ne kadar çok üretirse iki yönlü faydası var. ” diye konuştu.

Yavaş, görev süresi boyunca hayata geçirilen projelere değinerek “Polatlı suyu hakkında bilgi vermek istiyorum. Sincan, Yenikent ve bu bölgenin tamamını ilgilendiren bir yatırım. Şu anda biz suyu vermeye başladık. Ancak Yenikent’ten size su gelmesi için by-pass yaparak verdik. İçeride şehir merkezinde 2.20’lik borular, şehir merkezi kazılarak geldiği için güçlük çekiyoruz. Sadece 4-5 kilometre bir ay içerisinde bitirilecek bir bağlantısı kaldı.” dedi.

Hibya Haber Ajansı