LBX modelini yaratıcı bir şekilde yapay zeka deneyimi ile birleştiren uygulama, markanın “Kişiselleştirilmiş Lüks” deneyiminin de altını çiziyor.

Kullanıcıların kendi tarzlarıyla sanat eserleri ortaya çıkıyor. Geleneksel araç satın alma deneyiminin kalıplarını kıran LBX yapay zeka deneyimi, daha genç ve sosyal medyayı seven kullanıcıları kendisine çekmeyi amaçlıyor. Bu sayede kullanıcılar LBX ile kişisel sanat eserleri oluşturabiliyor.

Yapay zeka sistemi, Instagram hesabının eşleştirilmesiyle, kullanıcıların önceden yaptığı paylaşımlardaki estetik anlayışını, kişiliğini, tercih ettiği dokuları ve renk paletini analiz ederek kişiselleştirişmiş sanat eserinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Kullanıcılar, isterlerse Instagram hesabı olmadan da sanat eserleri oluşturabiliyor. LBX’in bu yenilikçi deneyimi, farklı tarzlarda milyonlarca sanat eseri oluşturabiliyor. Bir yapay zeka çalışması oluşturulduktan sonra, kullanıcılar bunu indirip kaydedebiliyor ve kendi sosyal medya profillerinde paylaşabiliyor. LBX yapay zeka deneyimi, müşteri odaklı dijital deneyimlerindeki yenilikçi tarzını yansıtıyor.

Hibya Haber Ajansı