Keskin Color, sadece tasarımla değil renkler, dokular, desenler, baskı ve ciltleme teknikleriyle, farklı kağıt türleri ve az denenmiş boyutlarla yeniliklerine devam ediyor ve kırtasiyede yılın trendlerini belirliyor.

 

Ürünlerini, farklı hedef kitlelerine ve yaş gruplarına özel koleksiyonlarla genişleten Keskin Color, ebatları, sayfa sayıları ve tasarımda kullanılan özel tekniklerle her zevke, yaşa ve cinsiyete uygun ürünler tasarlıyor. K12 (okul yaşına yönelik ürünler), K365 (genç yetişkin ve yetişkinlere yönelik ürünler), K-Ofis (profesyonel çalışanlara yönelik ürünler), Karatis (dolma kalem kullanıcılarına yönelik ürünler), Karatis Art (sanatsal kağıt ürünleri) gibi farklı gruplar ve markalar altında ürünler geliştiren şirket, tüketicilerinin sağlıklarını da en üst seviyede koruyacak önlemler alıyor ve global kalitede üretim yapıyor.  

 

2024 yılında 4 yeni lisanslı ürün grubu ve 600 farklı tasarım satışa sunulacak

4 yeni lisans anlaşması imzalayan ve 600 farklı tasarımı koleksiyonuna ekleyen Keskin Color; Türkiye çapında 4 bin satış noktasında yeni koleksiyonunu da sunmayı hedefliyor. 2024 yılı, ajanda ve defterin kişilerin tarzlarının bir parçası, bir dışavurumu olarak daha da öne çıkacağı, moda nesnesi olarak yükselişe geçeceği bir yıl olacak.

Kozmetikte moda olan renklerin birebir defter ve kalem tasarımlarına aktarılması, sosyal medyada ürünlerin büyük ilgi görmesi, nüfusa oranla satılan kırtasiye ürün çeşitliliği ve adedi bu yükselişi hızlandıracak.

 

Kırtasiyede 2024 Trendleri

2024’te genç profesyoneller için tasarlanan ürünlerin başında yine pastel renklerde defterler ve tarihsiz planlayıcılar geliyor. Kırtasiye trendlerinin vazgeçilmezlerinden olan kombin ürün tasarımları bu yıl da modayı belirleyecek. Aynı kapak tasarımına sahip defter, ajanda, planlayıcı, küp bloknot gibi ürünler gerek set halinde gerek tek olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Okul kırtasiyesinde dokulu karton kapaklı defterler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da moda olmaya devam edecek. Çantada taşıması kolay olan içi hafif kağıtlı defterler yine öğrenciler tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yerini alacak. 7’den 70’e herkesin sevdiği Hello Kitty karakterinin defter serisi; başta Amerika olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yükselişte olan Pusheen lisanslı defter, planlayıcı, hatıra ve not defterleri; erkek çocuklar için Batman ve Rick and Morty lisanslı kırtasiye ürünleri rafların gözde ürünleri arasında.

Keskin Color’un satışını yaptığı Pelikan marka kalem ve kırtasiye ürünleri, farklı renkleri, dış gövde tasarımlarıyla sezona renk katarken, yüzde 80 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen çevreci ürünleri fosforlu ve dolma kalemlerle tüketicilere farklı alternatifler sunacak.  

 

Keskin Color Koleksiyonu 1.500 ürün ve 6.000 tasarımla büyümeye devam ediyor

Keskin Color Koleksiyonu, 1.500 ürün ve 6.000 tasarımdan oluşuyor. Öğrencilere yönelik ürünler başta olmak üzere lisanslı ürünler, ofis ürünleri, her yaşa hitap edebilecek ve her gün çantalarda ve masada tutulmak istenebilecek defter planner ve ajanda gibi ürünler, akademik ajandalar, sanatsal çizim ve resim blokları ve takvimler her yıl farklılaştırılıyor.

Bugüne kadar 100’e yakın farklı tasarımlarda ajanda, takvim ve planner tüketicilerin beğenisine sunulurken, Lügat 365, Hisli Şeyler, bisiklet ajandası, astrolojik takvim ve astrolojik ajanda gibi piyasada olmayan yenilikçi ürünler de geliştirildi. Bullet Journal, tarihsiz ajanda, dünyanın en sevilen japon kağıdından üretilen dolma kalem defterleri gibi ürünlerin üretim ve pazarlaması yapılmaya başlandı. Ciltlemede; deri, suni deri, termo deri gibi malzemelerin yanı sıra kumaş, vegan deri, geri dönüşümden oluşturulmuş farklı malzemeler, plastik ve kağıt çeşitleri kullanılmaya başlandı.

Hibya Haber Ajansı