Sanchez, Rafah'taki kritik duruma yanıt olarak, İrlanda ve İspanya, Avrupa Komisyonu'na İsrail'in Gazze'de insan haklarına saygı gösterme yükümlülüklerini yerine getirip getirmediğini acil bir şekilde gözden geçirmesi için talepte bulunduğunu bildirdi.
İspanya Başbakanı Sanchez, "Ayrıca, 7 Ekim dehşetini hatırlatıyor ve tüm rehinelerin serbest bırakılmasını, acil ihtiyaç duyulan insani yardım malzemelerine hemen erişimi sağlayabilecek bir anlaşmayı talep ediyoruz." dedi.
Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
DÜNYA Haberleri
Yorumlar
Yorum Yaz
Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.
Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Akışın sonuna geldiniz.