WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Borrell, İsrail'in Refah'ta askeri bir eylemde bulunmamasını istedi

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Avrupa Birliği'nin (AB), İsrail'den Refah'ta zaten felaket durumda olan insani durumu daha da kötüleştirecek bir askeri eylemde bulunmamasını istediğini vurguladı.

Borrell, İsrail'in Refah'ta askeri bir eylemde bulunmamasını istedi
Paylaş:

Borrell, Avrupa Birliği'nin (AB), İsrail'den Refah'ta zaten felaket durumda olan insani durumu daha da kötüleştirecek bir askeri eylemde bulunmamasını istediğini vurguladı.

Tüm sivillerin Uluslararası İnsancıl Hukuka uygun olarak korunması ve Uluslararası Adalet Divanı'nın
(CIJ) kararlarına saygı gösterilmesi gerektiğini belirten Borrell, "Tüm rehinelerin derhal ve koşulsuz serbest bırakılması için Filistin İslami Direniş Örgütü'ne bir kez daha çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.