Kayseri Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç, haftasonu hem vatandaşlarla birlikte oldu hem de toplantı ve açılışlara katıldı.

Başkan Büyükkılıç, cumartesi sabahı Kayseri’de gerçekleşen AK Parti Dış İlişkiler Başkanlığı İç Anadolu Bölge Toplantısı’na katılarak hafta sonuna başladı. Ayrıca Başkan Büyükkılıç, AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ve beraberindeki heyeti Büyükşehir Belediyesi’nde de misafir etti.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen 17’nci Dönem Olağan Genel Kurulu’na katılan Başkan Büyükkılıç, şubenin yönetimi, üyeleri ve mühendislerle bir araya geldi.

Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi tarafından Kedi Kasabası’nda düzenlenen 17 Şubat Dünya Kediler Günü Temalı Fotoğraf Sergisi açılışına katılarak, “Patileriyle yüreğimize dokunan, hayatımıza neşe katan minik dostlarımızı her zaman sahipleniyor, dilsiz dostlarımıza her türlü imkanı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Avşarlar Buluşması’na da katılan Başkan Büyükkılıç, kadim şehir Kayseri’de Avşar vatandaşlarla birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilemekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Büyükkılıç, Yöresel Ürünler ve Bahçe Botanik Günleri kapsamında fuar alanını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Hibya Haber Ajansı